the length of your skirt is just right

1. H&M // 2. Issue 1.3 // 3. Gina Tricot // 4. H&M
 
Vet ärligt talat inte hur många kjolar jag köpt på senaste tiden, troligen alldeles för många. Här är några av mina favoriter som passar perfekt nu under sommaren. Den översta kjolen är från Beyoncés kollektion för H&M, jag kan inte direkt säga att min rumpa får samma form som hennes, men jag kan ju alltid låtsas.

welcome home

Sko nr1- här // Sko nr2- här // Sko nr3- Din Sko
 
Efter mycket längtan välkomnar jag nu dessa snyggingar till garderoben. Precis som kjolen i förra inlägget så har jag varit ute efter de guldiga skorna hur länge som hellst! Har även varit ute efter ett par vita enkla och ett par bruna. Visst man kan inte ha för mycket skor, men efter mycket letande har jag nu hittat några som gör min samling mer perfekt. 
 
Dagen har annars varit rätt så seg. Har jobbat 7-4 och cyklade sedan hem i regnet, men dagar som denna gör det mig ingenting att det öser ner utanför eftersom jag ändå jobbar inomhus.

2013-07-29

Kjol- Cubus// Hatt- H&M // Solglasögon- Lindex
 
Har gått och suktat efter den här kjolen ända sedan den kom ut i butiken, men har alltid tyckt att den varit för dyr. Såg nu att den var på rean och kunde inte hålla mig längre eftersom det är, enligt mig, den perfekta vita kjolen. Tyget som är i skin och de små cut out detaljerna gör den helt underbar! 

friday night

2013-07-26

Jag vet att jag skulle ta det här med bloggandet seriöst, tredje gången gillt sa vi va? Har jobbat 4 av 6 veckor och jag har absolut tagit vara på helgerna, men kameran har liksom inte hängt med alla gånger. Därför börjar jag mitt fjärde försök att blogga med en riktig fotobomb från fredag då vi träffades hemma hos en kompis och myste. Hembakad pizza, vin och massor av prat, en riktig tjejkväll helt enkelt!

RSS 2.0