Stay Gold

Ringar från Bik Bok
 
Mina för tillfället nya farvorit ringar. Har tidigare inte varit ett stort fan av guldiga accessoarer, men det är nog det enda jag bär nu för tiden. Dock har jag redan hunnit slarva bort en av ringarna, det är så typiskt nät man hittat något som man verkligen tycker om.
Ikväll ska jag ha en efterlängtad myskväll med några kompisar som jag inte träffat på ett tag. Det känns som en evighet mellan gångerna eftersom man annars är van att träffas varje dag på skolan. Nu har det tagit mig 20 minuter att skriva det här inlägget pga mina långa naglar, hoppas ni får en fin lördagkväll!

sweet as sugar

Pyjamas från Lindex
 
Har införskaffat mig en sån där fin pyjamas som man inte kan sova i. Visst kan man sova i den, men den är liksom lite för vacker för det. Hellst skulle jag vilja hänga upp den på väggen bara för att den är så himla fin, den är perfekt helt enkelt!
 
Hade även tänkt att bli bättre på det här med att blogga (vilket jag sagt 100 gånger nu) men den här gången lovar jag! Just nu tar jobb och körkort upp större delen av tiden, men som sagt jag ska bättra mig, förhoppningsvis.

Adidas

Tröja från Bik Bok // Klänning från Bik Bok // Skor från Second Hand // Påse från Adidas
 
Ända sedan jag köte dessa underbara skor på Second Hand har jag aldrig riktigt hittat något som passar till. Men nu så! Påsen köpte jag när vi var i Stockholm och den passar perfekt när man ska gå på stan. Jobbar ons-fre den här veckan vilket är skönt eftersom då kan jag fokusera på att plugga till körkortet, vill just nu bränna upp boken.. 

RSS 2.0