sk8ter

 
Tänkte tipsa er om en super bra app som jag just nu redigerar mina bilder i. Ovan ser ni några av de filter jag brukar använda mig av, bilderna är från när vi var ute och fotade för några dagar sedan. Står och håller i något som jag verkigen önskade att jag kunde åka på, men som ni ser på en av bilderna går det inte så bra! Tänkte lägga upp fler bilder från den dagen men har haft fullt upp med jobb, så de kommer förmodligen upp till helgen.

friendship

 
Har spenderat dagen men en mycket saknad bästa vän. Vi passade på att fota hela dagen eftersom vi inte fick några bilder tilllsammans under studenten, men vi fotade även mycket annat. Bilderna kommer upp senare när jag kollat igenom allt, det blev ju trots allt en hel del bilder! Skulle egentligen ta tag i livet idag men eftersom jag ska jobba imorgon kan det vara skönt med en lugn dag innan veckan fylls med jobb.

Colorful

 
Nästan allt som jag har på mig är från H&M, det är egentligen bara kavajen som är från Second Hand. Tänkte till en början köra med ett vitt linne till, men lite mer färg skadar ju inte! Jag ska ta och skaffa mig en fjärrkontroll till min kamera, så förhoppningsvis kommer det lite roligare bilder framöver. Nu tänkte jag dra mig ut på en power walk och sen får vi se vad dagen har att erbjuda, puss!

Ta mig till kärlek

 
Har gjort nya naglar och visst de ser väldigt fake ut, men jag gillar att kunna variera mig. Testade även att locka håret för första gången sedan jag klippt kort och blev faktiskt väldigt nöjd! Ikväll ska jag bara ta det lugn, en myskväll med mig själv helt enkelt. Måste också passa på att säga grattis till min vän Julia som precis tagit körkortet, GRATTIS GRATTIS! Nu är det bara jag kvar, haha!

do you believe in miracles?

"Great moments are born from great opportunity" 
 
Nu sitter den där på utsidan armen, texten som kommer från filmen som hjälpte mig igenom slutet på säsongen. Jag vet inte hur nära jag var på att sluta spela hockey mitt i säsongen, men när man ser den här filmen blir man peppad till att fortsätta, till att orka hålla ut lite längre. Det är svårt att förklara men för er som inte sett Miracle tycker jag att ni absolut måste göra det! Visst kan det vara lättare att relatera till karaktärerna i filmen om man idrottar, särskilt om man utövar en lagsport, men idrottare eller ej ni måste se den!

2013-08-14

 
Ungefär såhär har min dag sett ut. Myste i parken tillsammans med några kompisar samtidigt som vi bokade resan till huvudstaden. Vi gick en sväng på stan och sen vidare mot arenan. Man skulle kunna tro att jag fortfarande spelar hockey eftersom jag hänger på arenan lika ofta som jag gjorde när jag spelade. Vem vet, kanske plockar jag fram min utrustningen igen. Men jag skulle säga att den biten är fortfarande väldigt oklar.

it's all about the little things

 
Några bilder som sammanfattar de senaste dagarna som definitivt tillhör några av de bättre den här sommaren. Flyttade in och blev sambo för två dagar hos en av mina bästa, hittade kinder maxi på burk och myste med trevligt folk. Inget speciellt egentligen, men jag antar att det handlar om att ta vara på de små detaljerna. Efter att ha klivit upp 6 varje måndag i 6 veckor kan man säga att det var ganska skönt att sova ut, efter många nätter med lite sömn.

Something right

Skjorta- Vero Moda // Top- H&M (egna nitar) // Shorts- Second Hand // Accessoarer- H&M, Ur&Penn, Lindex
 
Alltså dessa shorts, 30 kr på Second Hand! Ibland hittar man några guldklimpar bland allt skräp. Imorgon går jag in på min näst sista dag på jobbet, att 6 veckor kan gå så snabbt! Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Westlifes sista konsert, kommer troligen sitta där med gråten i halsen innan ens halva konserten har gått, blödig som jag är. Sen är jag ju trots allt väldigt svag för pojkband överlag, I can't help it!

2013-08-06

 
Förra veckan fyllde en kompis 20 år och jag hade planerat att se ut såhär, men precis när jag skulle ta dessa bilder började det såklart regna. En enkel men snygg outfit enligt mig. Annars har jag gått in på min sista vecka på jobbet och sen beger jag mig ut i arbetslösheten. Jag och några tjejer pratar om att fara till Dublin och jobba, hur fett hade inte det varit! 

Mavala 65

 
Såg att mamma hade investerat i tre nya färger från Mavala och fick lov att testa. I skrivande stund har jag nr65 på mina nagar och det är riktigt snyggt till bruna händer. Bilden ser färgen mer röd ut men i verkligheten är den, inte skrik rosa men nästan. Annars har jag lovat mig själv att både träna och städa idag, kanske bäst att sätta igång!

Folkrace

 
Dagen har spenderats ute på Klingre motorstadion där det varit folkrace hela helgen. Jag har aldrig riktigt hittat någon som jag kan dela min kärlek för folkrace med. Egentligen är jag ingen "Motor"- människa, men det är något specielt med den här sporten. Det är en härlig blanding av sköna människor, tävling och festival. Alla känner alla och alla hjälper alla när det krisar sig, som en stor familj helt enkelt!

my body is my journal

 
Jag har gjort det igen! På insidan av armen sitter nu en liten tatuering som jag är så himla nöjd över. Bara tanken att jag är märkt för livet med ett pappersflygplan får mig att skratta men jag är kär i den. Jag gjorde den på Big Street Tattoo här i Örnsköldsvik, gjorde även min första tatuering där och har alltid varit väldigt nöjd med resultatet. Har redan tankar på två nya tatueringar, det går helt enkelt inte att bara göra en tatuering!

RSS 2.0